Køb bøger via iBookstore

Apple har nu åbnet for iTunes musik i 12 nye lande og iBookstore i 26 nye lande.

Apple har langt om længe formået at gøre iTunes Store en kende mere interessant udenfor USA med en række tiltag. Forleden blev det således muligt at leje og købe film i iTunes Store i DK samt via Apple TV i DK.

Samtidig åbnede Apple for salg af musik i iTunes Store i 12 nye lande og for salg af e-bøger i 26 nye lande, deriblandt Danmark.

iBooktore er dog fortsat en kæmpe rodebunke og de eneste bøger vi kan finde til salg er tyske og franske titler, så det er ikke ligefrem fordi det virker til at Apple tager danskerne særligt alvorligt på bogområdet. Det er nu nok også for sent for Apple at dominere markedet for ebøger her i landet, hvor Apple er absolut langsomt, ligesom Apple også får det umådelig svært på filmområdet, som den langsomste udbyder på markedet.

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.