Koncept: Bærbart køkken

Huh? En kogeplade forklædt som laptop?

Da jeg så billedet troede jeg først at det var en joke. Konceptet minder mig om alle de halvdårlige notebooks, jeg har haft gennem tiderne, som startede blæserne op for fuldt drøn så snart jeg åbnede et Word-dokument, og som kunne svide de små har af lårerne på en halv time, hvis man sad med dem på skødet. Befriet for blæserne og med en metalplade i stedet for tastatur er jeg overbevist om at de kunne stege nogle gode hakkebøffer!

Men nej, det bærbare køkken er skam et ægte, alvorligt koncept, udtænkt af designeren Dragan Trenchevski. Det består af tre dele: en induktionskogeplade, et skærebræt og en touchskærmscomputer, der i designerens snørklede hjerne skulle gøre det nemt at multitaske på små arbejdsområder.

Jeg ved ikke om manden nogensinde har prøvet at lave mad?

Under alle omstændigheder har han næppe tænkt over, hvordan enheden skal gøres ren efter en gang spejlæg med bacon.

Yankodesign

 

© 2011, https:. All rights reserved.