Ny dansk e-boghandler satser på engelske bøger

Den nystartede digitale boghandel mibook.dk har over 160.000 bøger på hylderne.


Mibook satser først og fremmest på at servicere studerende med faglitteratur, som kan være både dyre og besværlige at få fat på, udover at de vejer fælt tungt til i tasken i forhold til en e-bogslæser eller en tablet. Men der er også masser af skønlitteratur på hylderne, både på dansk og engelsk.

Udvalget er det største pt. på dansk grund. Saxo, som jo ellers er giganten indenfor handel med bøger på nettet har kun omkring 5.600 ebogstitler, mens en anden seriøs spiller på markedet, storybag ikke angiver antallet af titler og iøvrigt kun fører danske bøger.

Så kig forbi mibook.dk, og se om dine studiebøger er på hylderne, inden du investerer i dyrere – og tungere – papirudgaver af slagsen.

© 2011, https:. All rights reserved.