Ny Twentieth Anniversary Macintosh på Ebay

Apples gamle Twentieth Anniversary Macintosh er igen til salg via Ebay.

Hvis du vil have en af de gamle design-computere fra Apple, en såkaldt Twentieth Anniversary Macintosh, så er der nu en helt speciel version til salg via Ebay. Modellen som er på aktion er nemlig ubrugt og bliver leveret som var den ny.

Twentieth Anniversary Macintosh blev udgivet i forbindelse med Apples 20 års fødselsdag og er designet af en meget und Jonathan Ives.

Twentieth Anniversary Macintosh byder på en række designelementer som senere er videreført i nyere produkter, samt indbygget højttalersystem fra BOSE.

Den gamle maskine blev dog aldrig nogen succes, måske mest af alt på grund af de billige og dårlige dele der var indeni den meget dyre computer. Twentieth Anniversary Macintosh havde nemlig samme ringe  processor og grafik, som Performa 5xxx-computere, der var alt andet end luksus.

Læs mere via Ebay.

© 2011, https:. All rights reserved.