Ny Vaio L med 3D fra Sony

Det nyeste medlem af Vaio L-familien er en alt-i-én multimedie-pc med fokus på film, billeder og spil

Baseret på en Intel core7 processor og NVIDIA® GeForce® GT 540M er Vaio L en PC som er skræddersyet til multimedieforbrug. Udover tilstrækkeligt med saft og kraft til at kunne køre tung grafik, har Vaio L som den første PC en HDMI-indgang, så man kan tilslutte for eksempel en BluRay afspiller og afspille film på den 24″ store skærm.

Skærmen er en baggrundsbelyst LED-skærm, med fuld HD, multitouch og 3D, som også kan konvertere 2D-video til 3D.

Den integrerede Blu-ray-brænder giver mulighed for at producere, redigere og lagre Full HD-materiale på op til 50GB på en enkelt Blu-ray-disk og der er kælet for lyden med Sonys S-Force Front Surround 3D-teknologi, som giver kraftfuld og særdeles realistisk lyd.

3D-teknologien er baseret på 3D-briller med Sonys Active Shutter-teknologi, den samme som benyttes til de seneste Sony BRAVIA 3D-tv.

Sony VAIO L-serien er tilgængelig fra oktober 2011 til en vejledende udsalgspris på 14.000,- kroner.

 

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.