Nye Gamer-headsets fra Creative

 

Creative lancerer den nye generation af Sound Blasters på IFA.

De fire nye hørebøffer er designet til både XBox 360, Playstation 3, PC og Mac.

Til XBox 360 er der hele to nye headsets: Sound Blaster Tactic360 Sigma og Sound Blaster Tactic360 ION

Sound Blaster Tactic360 Sigma er solidt bygget med en hovedbøjle udstyret med en robust kerne af stål, og 50 mm kraftfulde højttalere. Den er udstyret med en inline-forstærker med som kobles til Xbox 360 via USB og giver mulighed for at styre volumen på spillet og indkommende chatbeskeder separat.Uden inlineforstærkeren kan headsettet også bruges til PC og Mac. Prisen er €80.

Lillebroderen Sound Blaster Tactic360 ION, som koster €50, har ligeledes inline-forstærker til Xbox 360, 40 mm højttalere og virker ligeledes med PC og Mac uden forstærkeren.

Specielt til PC og Mac kommer en specialudgave af Sound Blaster Tactic3D Wrath, som er en trådløs udgave med massive 50mm drivere og et virkeligt ondt design med oplyste røde ørekopper med indbyggede kontrolknapper. Den medfølgende software giver brugerne mulighed for at kunne lave kvalitetsforbedringer med THX TruStudio Pro™, som er udviklet i samarbejde med lydingeniører fra THX. Sound Blaster Tactic3D Wrath har en hovedbøjle med stålkerne, genopladeligt lithium batteri, og en aftagelig mikrofon. Prisen er €130.

 

Sound Blaster Tactic3D Omega til €200 er den absolutte topmodel og udemærker sig ved at være udviklet til flere platforme, så headsettet fungerer optimalt til både  Xbox 360, PlayStation 3, PC og Mac. Det trådløse headset har FullSpectrum™ 50mm drivere, aftagelig støjreducerende mikrofon, integrede knapper i ørekoppen og THX TruStudio Pro lyd-teknologi. Den trådløse sender tilsluttes via standard USB-eller Aux-In.

 

© 2011, https:. All rights reserved.