Philip præsenterer Smart-TV i biografformat

 

Philip er klar med nyt Smart-TV i det ekstra brede 21:9-format.

Vil man have den ultimative biograf-oplevelse derhjemme i stuen, så er Philips serie af ultra-brede 21:9-fjernsyn noget af det bedste på markedet.

Philips præsenterede den nyeste model i serien på IFA, som er det første 21:9-fjernsyn med Smart-TV funktioner.

Det giver blandt andet mulighed for at surfe på nettet, adgang til onlineprogrammer, videoleje og så videre. Den ultrabrede skærm udnyttes rigtig godt med multiview, hvor skærmen deles i to, så man kan surfe på nettet, eller gå på Facebook eller Twitter, mens man ser fjernsyn på den anden del af skærmen.

Philips Cinema 21:9 Gold er hele 127 cm lang, hvilket giver en skærm på 50 tommer. Skærmen er HD-LED, med 400 Hz PMR, der kan vise hele 4 billioner farver og har en responstid på kun 2 milisekunder.

Derudover er der naturligvis mulighed for 3D (med briller), og en særlig feature kaldet Ambilight Spectra 2, der oplyser væggen omkring fjernsynet i farver, der matcher skærmbilledet, hvilket giver en større dybdefornemmelse, Samt naturligvis mulighed for at bruge sin smartphone, eller tablet som remote, og mulighed for nemt at dele billeder, film og andet multimedieindhold via WiFi.

Philips Cinema 21:9 Gold kommer til Europa i løbet af de næste par måneder. Prisen bliver omkring €2.200,-

© 2011 – 2017, https:. All rights reserved.