Plantronics Savi 700-serien klarer både mobil, fastnet og pc

 

Endelig et headset, som kan håndtere både mobil, fastnet og pc.

Den tid er forlængst forbi, hvor “telefonpasning” betød at man holdt øje med én telefon. Idag kører selv de mindste virksomheder gerne med både mobil og fastnet-numre – plus naturligvis Skype – hvilket stiller store krav til den eller de medarbjedere, der passer telefonerne.

Med Savi 700-serien er Plantronics klar med en headsetløsning, der tager nutidens forhold alvorligt. Som det første headset kan det både styre mobil, fastnet og pc via en enkel 3-vejs opkaldsstyring.

Headsettet er optimeret til Unified Communications, hvilket gør det kompatibelt med UC apps og softphones fra Avaya, Cisco, IBM. Med understøttede softphones, og ved at benytte medfølgende Plantronics software kan systemet for eksempel automatisk opdatere brugerens tilgængelighedsstatus til “optaget”, når brugeren har et opkald på pc, mobil eller fastnettelefonen, så kollegerne nemt kan se brugerens tilgængelighed.

Det er ligeledes muligt at sammenkoble opkald fra alle tre enheder, hvis der for eksempel er behov for at tage en kollega med på kaldet, og parre op til tre ekstra headsets til basen, så man kan fortage konferencekald gennem flere opkald.

Derudover lover Plantronics naturligvis god lydkvalitet, stor komfort og en rækkevidde på 120 meter, samt op til 9 timers taletid på en opladning, hvilket skulle kunne få selv den mest snakkesalige sekretær igennem arbejdsdagen.

© 2011 – 2017, https:. All rights reserved.