Rygte: WP7 Mango kommer på fredag

Meget tyder på at den seneste version af Windows Phone 7 er på trapperne.

Mango blev frigivet til producenterne tilbage i juli, og siden har vi set et par mobiler med WP7 Mango, blandt andet HTC Titan og HTC Radar.

Nu siger flere troværdige kilder, at Mango er klar til en formel præsentation på fredag

Windows Phone 7 Mango  indeholder en række vitgtige opdateringer, til WP7, blandt andet multitasking, Wi-Fi hotspot, bedre e-mail administration med mulighed for flere indbakker og stemme-til-tekst-funktion. Derudover indeholder Mango forbedringer på parametre som hastighed og stabilitet, hvilket heller ikke er uvæsentligt.

Med Mango på trapperne kan vi også godt begynde at gøre os klar til Nokias længe ventede lancering af deres Windows-mobiler. Nokia og Microsoft indgik samarbejde helt tilbage i starten af året, men Nokia har ventet på Mango, som er et mere fuldgyldigt styresystem, end den halvfærdige oprindeglie version af WP7, før de vil præsentere deres mobiler.

Vi kan vente at se Nokias nye Windowsmobiler i løbet af fjerde kvartal.

Liveside via Electronista

© 2011, https:. All rights reserved.