Samsung gør deres Smart TV endnu smartere

Samsung præsenterer et nyt og større medlem af deres LED-TV samt en mængde nye funktioner og applikationer til deres Smart TV.

Samsungs nye LED-TV, UE-D8005, er på hele 60 tommer, hvor det seneste “kun” var på 55″, men de vigtigste nyheder gemmer sig faktisk indeni.

Samsung satser nemlig stort på at gøre deres fjernsyn og BluRay-afspillere til egentlige multimediecentre, og udvider nu kraftigt funktionerne og mulighederne, primært gennem tilføjelsen af nye applikationer, som Samsung fokuserer på at udvikle nye på både lokalt og globalt niveau.

På IFA fremviser Samsung nogle af de nyudviklede lokale og globale applikationer: For eksempel filmklip i 3D via Youtube-appen, direkte sportsbegivenheder eller previews af MTG’s programmer via Viasats Viaplay-tjeneste, samt den nye musiktjeneste Kiwi Music, som udbyder millioner af sange og tusindvis af musikvideoer direkte på dit TV. De nye funktioner bliver også i de “gamle” udgaver af Samsungs Smart TV, der allerede står rundt omkring i stuerne.

Samtidig fokuserer Samsung på at skabe en art økosystem, så de utallige enheder, de fleste efterhånden har i hjemmet, kan begynde at “tale” sammen med fjernsynet eller BluRay-afspilleren som knudepudepunkt. Så forskellige enheder som computere, kameraer, mobiler og tablets kan tilsluttes i et internt netværk til  fjernsynet eller Blu-Ray afspilleren gennem trådløst netværk, DLNA og Samsung Allshare. Via brugergrænsefladen Smart Hub får du adgang til Samsung Apps, som giver dig overblik over alle tilsluttede enheder og indholdet af filer på disse. Og via søgefunktionen Search All er det nemt at søge efter yndlingsvideoen eller de seneste billeder taget med mobilen med et par enkelte søgeord. Udover nem adgang til alle sit medieinhold på tværs af enheder, er det muligt at bruge sin Samsung Smartphone eller Tablet som fjernbetjening eller tastatur til fjernsynet. En tredie mulighed er medieafspilleren Galaxy S WiFi, som oven i købet følger med i pakken, hvas man køber et UE-D8005 TV i efteråret 2011.

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.