Samsung tabte: iPhone er verdens tyndeste

Samsung har klaget til de britiske myndigheder over Apples slogan hvor det hævdes at iPhone er verdens tyndeste smartphone.

Apple sælger iPhone 4 under slogan’et “worlds thinnest smartphone”, og det synes Samsung er rigtig urimeligt, da Samsung hævder at Galaxy S II er tyndere end iPhone.

Nu har det britiske reklame-nævn, Advertising Standards Authority, afsagt en klar dom og givet Apple medhold i at iPhone 4 er tyndest.

Rent faktisk er det sandt når Samsung hævder at Galaxy S II er tyndere, men den er ikke ensartet og konsistent tynd, men kun tyndere end Apples iPhone 4 på midten, hvor den måler 8,7mm. I enderne er den tykkere og måler 9,9mm og en sådan måde at “snyde” med tykkelsen på tæller altså ikke for reklamenævnet.

For iPhone 4 buler nemlig ikke og byder på samme tykkelse overalt med 9,3mm og det er altså det der ligger til grund for Advertising Standards Authority’s afgørelse, at iPhone 4 er tyndere end Samsungs Galaxy S II.

“We noted that the iPhone 4 had a uniform depth of 9.3 mm. We noted that the complainant objected that this was misleading because he believed the Samsung Galaxy S II was thinner. Whilst we noted that the Samsung product had thinner points, we considered that Apple’s methodology for making the thinnest claim was reasonable. We considered that consumers would be less interested in whether certain points of a product were thin, if bulges in the product made its overall thickness greater. Because the iPhone4’s thickest point was thinner than the thickest point of the Samsung Galaxy S II we concluded that the claim “the world’s thinnest smartphone” was not misleading”, skriver Advertising Standards Authority.

© 2011, https:. All rights reserved.