Sony præsenterer 6″ e-reader med Wi-Fi

Sony’s nye ebogslæser er ultralet og har en forbedret trykfølsom skærm.

Sonys nye Reader WiFi er ultrakompakt med en tykkelse på 8,9 mm og en vægt på blot 168 gr, der gør den til verdens pt. letteste e-reader. Faktisk er e-readeren mindre end en almindelig paperback, og Sony har designet den med en svagt bøjet profil,  der skulle gøre at den ligger godt i hånden.

Den indbyggede WiFi gør at man ka nkøbe eller hente e-bøger direkte til Sonys Reader gratis bare der er en internetforbindelse, og WiFi- forbindelsen giver også adgang til Google- og Wikipedia-opslag af markerede ord direkte fra den nye Reader.

Den trykfølsomme skærm er forbedret i forhold til Sonys seneste e-reader og der er nye funktioner såsom zoom, som vi kender det fra iPad og iPhone. Man kan også skrive noter direkte på siden eller markere vigtige passager med fingeren eller med den medfølgende stylus).

Reader WiFi understøtter en lang række digitale formater, herunder EPUB e-bogsstandard og almindelige PDF- og TXT-dokumenter.

Sony lover en lang batterilevetid, hvor man kan  læse i op til en måned, førend der er behov for en opladning. Er WiFi tilsluttet ere batteritiden tre uger.

Med en kapacitet på 2GB er der plads til op til 1.200 e-bøger – og samlingen kan udvides med et microSD-kort.  

Reader WiFi (PRS-T1) er tilgængelig fra oktober 2011. Vejledende udsalgspris er 1.400,- kroner.

 

 

 

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.