Verdenspremiere på nye skærme fra Philips med ErgoSensor

Philips præsenterer nye skærme på forbrugerelektronikmessen IFA i Berlin.

Philips har verdenspremiere på nye skærme med Philips ErgoSensor-teknologi, der hjælper med at indstille skærmen ergonomisk korrekt.

Ifølge Philips kan skærmen aflæse brugerens arbejdspositioner foran skærmen med et CMOS-kamera med processor og på baggrund af brugerens placering komme med forslag til, hvordan arbejdsstillingen kan forbedres ergonomisk. De anbefalinger skærmen kommer med,  kan afhjælpe eller forhindre træthed, rygsmerter og flere andre arbejdsrelaterede sundhedsproblemer hos brugeren, ifølge Philips.

På IFA er der også flere andre nyheder fra Philips, som en ny skærm i Moda-serien med Philips’ LightFrame-teknologi. LightFrame er en kant, der omgiver skærmen, og som udsender et koldt, blåt lys, der stimulerer brugerens syn.Den nye skærm i den populære Moda-serie, får et nyt digitalt look.

Er du til 3D er Philips også klar med en ny 27” Philips 3D-gaming monitor.

Der er 3D-briller med monitoren, der understøtter Full-HD, 16:9 og derudover også leveres med TouchControl og SmartImage.

Billedet viser Moda-monitor med LightFrame.

© 2011, https:. All rights reserved.