Fem procent af Apples medarbejdere udvikler nye chips

Apples interne chip team er eksploderet.

Steve Jobs død affødte bekymringer vedrørende Apples fremtid, men ifølge mange, så venter de mest spændende Apple-produkter forude.

Nogle hævder at Jobs efterlod sig fire års produktplaner og nu fremgår det at hele fem procent af Apples arbejdsstyrke, når man modregner ansatte i Apple Stores, arbejder på at udvikle fremtidens chips til “post PC-æreaen”, som Apple for alvor træder ind i med iOS 5.0 og iCloud, som ikke længere kræver at man har en computer.

Apples chip-team arbejder på at udvikle chips med lavt strømforbrug, som kan bruges i alle mulige enheder, ikke blot i smartphones og tablets, så det bliver meget spændende at se hvilke produktkategorier Apple vil udvikle i de næste år. En ting er helt sikkert, Apple har en målrettet plan, der ikke ændres af at Jobs er død.

Apple har 50.000 medarbejdere, hvoraf de 30.000 er ansat i Apple Stores.

Læs mere via Techcrunch.

© 2011, https:. All rights reserved.