Android 4.0 understøtter USB spillecontrollere

Ice Cream Sandwich kan forvandle mobilen til en spillekonsol.

Understøttelsen af USB-baserede spillecontrollere var bygget ind i Android 3.0, som er dedikeret til tablets, men Google bekræfter nu at understøttelsen er taget med op i Android 4.0, som kan køre på både tablets og smartphones.

Da HDMI output samtidig er understøttet, vil smartphones der kører Android 4.0 have potentiale til at fungere som mobile spillekonsoller, der kan tilsluttes både ekstern controllere og HD TV. Et potentiale, som man må håbe at Android-udviklerne vil udnytte.

Twitter via Electronista 

Læs også:

Her er IceCream Sandwich 

Se video med Galaxy Nexus og Android 4.0 

Baggrund: Android gennem tiderne 

Samsung og Google præsenterer Galaxy Nexus

 

© 2011, https:. All rights reserved.