Flash Player 11 og Air 3 klar

Adobe er klar med Flash 11, der er op til 1000 gange hurtigere end Flash 10.

Den nye Adobe Flash Player 11 er netop blevet frigivet til Mac OS X, Windows, Linux og Solaris og byder som Air 3 på Stage 3D. Med Stage 3D kan der renderes 2D og 3D via hardware og det kan give en hastighedsforøgelse på helt op til 1000 gange i forhold til den gamle Flash Player, ifølge Adobe.

Flash Player 11 og AIR 3 gør det også muligt at lave nye datadrevne applikationer med back-end systemintegration på tværs af forskellige platforme, inklusive Apples iPhone og iPad via AIR.

Endelig kan man ifølge Adobe også se den nye Flash Player 11 som”en spillekonsol til web” der kan være med til at skabe nye muligheder med 3D-spil, der nu kan spilles på almindelige pc’er, tablets, smartphones eller tilsluttede tv.

Adobe Flash Player 11 byder nu på 64-bit understøttelse på Mac OS X, Windows og Linux og har fået H.264/AVC software encoding til kameraer. Indholdsbydere kan glæde sig over indholdsbeskyttelse af mobilt indhold, G.711 audio compression, high-resolution bitmap support, TLS Secure Sockets og Protected HTTP dynamic streaming.

Du kan hente Flash Player 11 og Air 3 via Adobe.

© 2011, https:. All rights reserved.