Let’s talk iPhone: Ingen webcast i aften

Apple vil heller ikke denne gang webcaste pressemødet.

Spekulationerne om aftenens event er i fuld gang og skal man tro pessimisterne bliver det ikke verdens største produktlancering vi får i aften, men en nedtonet opdatering med iPhone 4S, iOS 5.0 og iCloud.

For det første streamer Apple heller ikke denne gang sit event til offentligheden, som man tidligere har gjort.

Apple holder også antallet af journalister nede ved at pressemødet skal holdes i Apples Town Hall, der er meget mindre end Moscone Center eller Yerba Buena Center, der ofte har været brugt til Apples pressemøder.

De eneste der får en direkte stream er en gruppe særligt inviterede journalister, der kan se pressemødet live på tv i UK.

Følg med fra i aften via dette link.

© 2011, https:. All rights reserved.