Ny rekord til iPhone 4S

Apples nye iPhone 4S bliver ved med at sætte rekorder.

Apple satte rekord i forsalg og rundede i lancerings-weekenden fire millioner solgte enheder og nu melder mobilselskabet AT&T om endnu en rekord.

På blot fem dag aktiverede selskabet nemlig en million nye iPhone 4S-enheder og det er ny iPhone-rekord for selskabet.

Nyheden kommer ovenpå en dårlig sommer, hvor AT&T led stærkt under ventetiden på iPhone 4S. AT&T aktiverede kun 2,7 millioner iPhones i løbet af sommeren, mod 3,6 millioner i foråret, hvilket skyldes at forbrugerne ventede på en ny mobil fra Apple.

At det også har kostet Apple på bundlinien at udskyde iPhone 4S til efteråret ses tydeligt i Apples seneste kvartalsregnskab, hvor Apple solgte færre iPhones end forventet og dermed skuffede markedet.

 

© 2011, https:. All rights reserved.