Rygte: Siri bliver ny fjernbetjening på Apple-fjernsyn

Ifølge et nyt rygte skal Siri være Apples nye fjernbetjening til et kommende Apple-fjernsyn.

Ifølge flere rygter arbejder Apple på at frigivet et Apple-fjernsyn i 2012 eller 2013 og nu er der rygter ude om at det er Siri der skal stå for fjernbetjeningen og ikke en gammeldags fysisk fjernbetjening.

Som mange måske har hørt så taler Steve Jobs om Apples nye fjernsyn i Walter Isaacsons nye biografi om Steve Jobs. På et tidspunkt siger Jobs “I’ve finally cracked it!”. Ifølge visse iagttagere skulle kommentaren referere til Siri, som skal bruges til at styre et kommende fjernsyn fra Apple.

Jobs problem med netop fjernsyn har blandt andet været at skabe en ny og logisk brugerflade, der bryder med den traditionelle tænkning med fjernbetjeninger.

Læs mere via NY Times.

 

© 2011, https:. All rights reserved.