Så godt er kameraet i iPhone 4S

En del medier og forbrugere kritiserer kameraet i iPhone 4S for næsten at være noget gammel lort.

Der er mange medier der har meget negativt at sige om iPhone 4s og hvor dårligt Apple står på markedet nu, hvor innovationen tilsyneladende er tabt og Steve Jobs er død.

Men tag det helt roligt, det ser nemlig ikke så sort ud heller ikke selvom iPhone 4S ikke er en iPhone 5.

Ifølge flere er kameret i iPhone 4S et gammelt kamera som også sidder i den gamle Sony Ericsson Xperia Arc. Det er dog en sandhed med modifikationer, for det er korrekt at det i udgangspunktet er samme 8 megapixels Sony-kamera, men så alligevel ikke.

Hvor Sony Ericsson Xperia Arc kun kan skyde HD-video med 720p kan iPhone 4S skyde HD-video med 1080p. Derudover er der en anden væsentlig forskel på kameraet i Sony Ericsson Xperia Arc, nemlig et nyt objektiv med fem linselementer, modsat fire i Sony Ericsson Xperia Arc.

iPhone 4S har endvidere en blænde på f/2,4 som sikrer at kamerat tager langt bedre billeder i omgivelser med dårligt lys fordi blænden tager mere lys ind.

Sidst har Apple også gjort kameraet i iPhone 4S langt hurtigere takket være en kombination af firmware og chip. Kameraet tager et billede på 1,1 sekund.

Klik ind på Apples hjemmeside og scroll ned i bunden for at se en række lækre højtopløselige billeder, der er taget med iPhone 4S.

 

© 2011, https:. All rights reserved.