Sådan sparer du på batteriet på iPhone

iPhone er udstyret med en masse avancerede funktioner og de kan alle dræne batteriet væsentligt.

Især den nye iPhone 4S, viser sig at være strømsulten, uden at batteriet er nævneværdigt forbedret, men der er en del du selv kan gøre, hvis du vil holde liv i din smartphone så lang tid som muligt.

Slå Bluetooth fra.

Hvis ikke du bruger Bluetooth til noget, så slå det endelig fra. Det er nemlig med til at sluge batteriets strøm. iPhone 4S køre dog low-powered Bluetooth 4.0, men der er jo ingen grund til at have ting slået til som du ikke bruger.

For at slå Bluetooth fra, skal du gå i Indstillinger – Generelt – Bluetooth.

Slå Wi-Fi fra

Bruger du ikke Wi-Fi er der ikke nogen grund til at bruge energi på det. Særligt ikke hvis du ikke har valgt et netværk og iPhone står og bruger energi på at søge efter netværk.

Kan du undvære Wi-Fi er det nemt at slå fra i indstillinger – Wi-Fi.

Slå vibrationer fra

Det er nemt at spare lidt strøm ved at få iPhone til ikke at vibrere hele tiden. Du kan slå vibrationer fra i Indstillinger –  Lyde.

Lysstyrke

Spar på energien ved også at holde en lav lysstyrke. Vælg altid automatisk lysstyrke på din iPhone for at få mest muligt ud af dit batteri.

Det er nemt at indstillige i Indstillinger – Lysstyrke.

Automatisk lås

Stil altid den automatiske skærmlås til et minut hvis du vil spare energi. Det gør du i Indstillinger –  Generelt – automatisk lås.

Slå data fra

Ja vi ved det godt. Hvad er en smartphone uden data? Måske ikke meget, men hvis det gælder om at spare på batteriet så slå 3G, eller mobildata fra. Så kan du høre musik længere eller spille endnu mere på din iPhone.  Du slår data fra i Indstillinger –  Generelt – Netværk.

Lokalitetstjenester

Lokalitetstjenester er smarte men de kan også dræne dit batteri. Så slå dem fra hvis du ikke vil bruge dem. Hus at Find my iPhone også bliver slået fra hvis du slåer alle tjenester fra. Du slå lokalitetstjenester fra i Indstillinger – Lokalitetstjenester.

iCloud

Ja iCloud er fedt og nyt, men som med alle pushtjenester er der lidt at spare på at slå det fra. Det gør du i Indstillinger – iCloud.

Har du flere forslag til strømbesparende funktioner på iOS og iPhone, så skriv endelig et indlæg nedenfor.

En række af funktionerne ovenfor kan også benyttes på iPad og iPod touch.

© 2011, https:. All rights reserved.