Samsung vil forbyde iPhone 4S i EU

Samsung har netop indgivet begæring om at få nedlagt forbud mod salg af iPhone 4S i Italien og Frankrig.

Krigen mellem Apple og Samsung udvides nu til også at dække den nye iPhone 4S, der blev præsenteret i igår på Apples Let’s talk iPhone-event i Cupertino.

I forvejen er der mere end 20 retssager i 12 lande mellem Apple og Samsung. Det hele startede med at Apple sagsøgte Samsung for misbrug af en række af Apples patenter til iPhone og iPad og for misbrug af Apples designs.

Samsung svarede igen og har siden sagsøgt Apple for misbrug af en række trådløse patenter, som Samsungs Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA)-standard til 3G.

I Australien har Apple fået nedlagt forbud mod Samsungs Galaxy Tab 10.1, mens alle Galaxy Tabs er forbudt i Tyskland og en række Galaxy smartphones er endvidere forbudt i Holland.

Samsung forsøgte fornyligt at indgå en aftale med Apple i Australien om salg af Galaxy Tab 10.1, men Apple afviste Samsungs forslag og et nye forsøg på at søge et forbud mod salg af iPhone 4S i EU, menes at være et svar på Apples afvisning af Samsung.

Ifølge Samsung vil man forsøge at stoppe iPhone 4S i Frankrig og Italien til at starte med, fordi begge lande giver muligheder for at forbyde nye produkter, som ikke er på markedet endnu.

iPhone 4S ventes på markedet den 14. oktober i blandt andet USA, Frankrig, Tyskland, Canada og Australien og til yderligere 22 lande i slutningen af oktober.

Via Electronista.

Flere nyheder fra Let’s talk iPhone:

© 2011, https:. All rights reserved.