Tasker: Praktisk opbevaring af lyd og video

Lowepro er klar med ny taskeserie til rejseglade multimediefotografer.

Hvis du skal have alt dit video og lydustyr med rundt på en sikker måde, sammen med din MacBook Pro, er der nu tre nye tasker fra Lowepro.

Lowepro DSLR Video Fastpack AW serie er nemlig udviklet og designet til til den moderne multimediefotograf på farten, eller til dig, der gerne vil have masser af plads til lyd og video-udstyr.

Taskerne har plads til en masse udstyr som man skal have med på farten, som Custom Audio Utility Pouch til kabler, Hideaway Tripod Mount til et kamerastativ samt plads til en notebook med egewt tilbehør. Derudover er der et væld af små lommer og en toplomme til hovedtelefoner og andet du bare må have med.

“Vi valgte en af vores mest populære modeller som inspiration til den nye DSLR Video Fastpack AW serie. Den er konstrueret for at kunne leve op til kravene hos den moderne  multimediefotograf, som skal kunne tage billeder, optage film og lyd, og derefter formidle det til sine kunder” siger Tim Grimmer, markeds- og produktchef hos Lowepro.

DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 og DSLR Video Fastpack 150 AW er  i butikkerne i løbet af november måned 2011, til vejledende udsalgspriser på ca. 1.499  1.399 og 1.199 kroner. De nye tasker fås i sort.

Via Lowepro.

© 2011, https:. All rights reserved.