Apple vil sælge iPad 3 HD, iPad 2S og iPad 2 i 2012

Apple har tre iPads til forbrugerne i 2012.

Så er der flere rygter eller pekulationer om Apples iPad-præsentationer i 2012.  Ifølge analytiker Ben A. Reitzes fra Barclays Capital er det meget muligt at Apple vil sælge hele tre forskellige iPads i 2012.

Apple skulle nemlig fortsat have planer om at lancere en ny iPad 3 HD, som vil være en markant opgradering i forhold til iPad 2, blandt andet med langt bedre skærm, men vil måske også beholde den gamle iPad 2 til en lavere pris, samtidig med at en lidt hurtigere udgave af iPad 2 frigives. Reitzes har døbt denne hurtigere iPad 2, iPad 2S, med reference til Apples produktnavne til iPhone-modeller.

Om det giver mening for Apple at have tre forskellige iPads ude på en gang, skal vi ikke kommentere på, men blot konstatere at Apple allerede gør det samme med iPhones. Netop nu kan man både købe en iPhone 3GS, en iPhone 4 og en iPhone 4S.

I går frigav Apple en iOS 5.1 beta og i den er der skjulte referencer til en ukendt iPad og en kommende iPhone.

Via Appleinsider.

Læs også:

© 2011, https:. All rights reserved.