ASUS satser hårdt på Transformer Prime

ASUS håber at sælge 350.000 af den nye quadcore tablet inden nytår.

Det fortæller kilder i underleverandørkæden til Digitimes.

Hvis det lykkes for ASUS at sælge så mange Transformere i år, vil det for alvor cementere ASUS’ transformer-tablets som de mest seriøse konkurrenter til Apples iPad.

ASUS havde god succes med den første udgave af Eee Pad Transformer, som adskiller sig markant fra konkurrenterne ved at kunne forvandle sig til en netbook via en tastaturdock, som udover at tilføje en vis form for funktionalitet også udøver mirakler for batteritiden, der med docken kommer helt op på 16 timer.

Efterfølgeren, den netop lancerede Eee Pad Transformer Prime er en monstertablet, der som den første kommer med de nye quadcore processorer, Kal-El, fra NVIDIA og derudover har rigtigt flotte hardwarespecifikationer, sammen med et nydeligt design, hvor det billige plastiklook er droppet til fordel for aluminium. Og rent prismæssigt koster den det samme som iPad, nemlig $500 for grundmodellen.

Og det mest interessante er at ASUS rent faktisk har markedet for sig selv de næste par måneder. Android-konkurrenterne præsenterer  først deres Kal-El tablets på CES til januar, og vi skal vente helt til foråret før Apple præsenterer iPad 3.

Eee Pad Transformer Prime kommer i handelen i USA og Canada i starten af december. Det vides endnu ikke, hvornår den nye tablet kommer til Europa, men det bliver næppe før efter nytår.

Digitimes via Electronista 

Læs også:

Asus Transformer Prime får originalt smartcover 

Dine gadgets bliver dyrere til næste år

Derfor er Kal-El processorernes “Superman” 

Asus præsenterer Eee Pad Transformer Prime 

CES 2011: Her er Asus’ tablets

 

© 2011, https:. All rights reserved.