Forbrugerråd anbefaler iPhone 4S

Det amerikanske Consumer Reports har ingen problemer med at anbefale iPhone 4S til de amerikanske forbrugere.

Det amerikanske forbrugerråd Consumer Reports afviste af anbefale de amerikanske forbrugere at købe iPhone 4 på grund af antenneproblemer. Ifølge Consumer Reports led iPhone 4 af dårligt antennedesign, en snak der også har bølget frem og tilbage herhjemme, hvor nogle oplever problemer, mens det store flertal ikke har haft problemer med antennesignalet.

Den såkaldte “Antennagate” og Consumer Reports afvisning af iPhone 4 fik dog blot en symbolsk betydning for Apples succes med iPhone 4 i USA, da forbrugerne valgte iPhone 4 til alligevel.

Med iPhone 4S har Apple designet et nyt antennesystem med to antenner, som skulle sikre Apple mod flere forbrugerklager og det lader til at Apples nye design er en succes. Flere tests viser nemlig at der ikke er antenneproblemer med iPhone 4S og nu har Consumer Reports så også valgt at give sin anbefaling af iPhone 4S til forbrugerne.

Selvom Consumer Reports kan anbefale iPhone 4S, så betragtes den ikke på lige fod med smartphones som Samsung Galaxy S II og Motorola Droid Bionic, som begge har større skærme og 4G-understøttelse.

Via Consumer Reports.

 

© 2011, https:. All rights reserved.