Google: Android blev opfundet før iOS

Steve Jobs beskylder Google for tyveri i den nye Walter Isaacson-biografi om Jobs.

Blandt andet citeres Jobs for at sige at han vil bruge alle Apples penge og midler på at bekæmpe Googles plagiering af iOS i Android. Bølgerne gik endda så højt ifølge biografien, at Jobs truede med atomkrig mod Google.

Google har indtil nu ikke kommenteret på Jobs påstande, men i går valgte bestyrelsesformand Eric Schmidt at kommentere det i en såkaldt generel kommentar.

“I’ve decided not to comment on what’s been written on a book after his death…Steve is a fantastic human being and someone who I miss very dearly. As a general comment, I think most people would agree that Google is a great innovator and I would also point out that the Android effort started before the iPhone effort”, siger Schmidt til AllthingsD.

Om det er korrekt at Android er ældre end iOS er meget svært at få bekræftet, da vi ikke ved hvornår Apple startede med at udvikle iOS.  Android startede tilbage i 2003 og blev købt af Google i 2005, men det var Apple der først implementerede et trykfølsomt system i en smartphone, da Apple frigav den første iPhone i 2007.

 

© 2011, https:. All rights reserved.