iPhone 4S udsolgt efter ti minutter

Apples iPhone 4S bliver ved at med at skabe kø ude i verden.

I Hong Kong startede forsalget i fredags, men kun ti minutter efter forsalget var gået i gang, var der allerede udsolgt.

Det siger Ticonderoga Securities analytiker,  Brian White, der dog også siger at flere butikker muligvis vil have iPhone til dem der står i kø på fredag, når iPhone 4S lanceres i Hong Kong. Dermed lader kineserne ikke til at bekymre sig over at Siri kun delvist understøtter kinesisk.

iPhone 4S er endnu ikke tilgængelige i resten af Kina.

Også i Sydkoera er forsalget startet og ligesom i Hong Kong var der voldsom efterspørgsel. Der blev solgt 200.000 iPhones i forsalg via de to store mobilselskaber KT og SK Telecom, og det forlyder at også servere gik ned under bestillingen af de mange iPhones.

Via MacNN.

© 2011, https:. All rights reserved.