iPhone-ejere bliver hos Apple

Det er måske ikke en overraskelse, men Apple har nogle af de mest stabile og trofaste kunder i hele verden.

Ifølge en nye undersøgelse fra Gfk har Apple de mest loyale kunder i mobilbranchen. Hele 84 procent af de nuværende ejere af iPhones planlægger at blive på platformen og købe en ny iPhone når den gamle udgave skal udskiftes.

Nummer to på listen over stabile brugere er Android-brugere, der også gerne vil vælge Android næste gang. Dog er det kun 60 procent, som vælger Android endnu engang. På en tredjeplads ligger Blackberry med 48 procent.

Årsagen til at brugerne fastholder den platform de kender skyldes for både iOS og Android, deres App Stores. De mange brugere er nemlig mest af alt loyale fordi de gerne vil kunne benytte deres Apps i fremtiden. Har man således først haft en iPhone eller iPad og købt for tusindvis af kroner i App Store, er det meget usandsynligt at man nogensinde skifter platform.

Den nye undersøgelse er lavet ud fra 4.500 forbrugere i Storbritannien, Italien, Spanien, Brasilien, Japan, USA, Tyskland, Kina og Frankrig

Via Reuters.

© 2011, https:. All rights reserved.