Julen sætter rekord i Mac-salg

I julen 2011 vil vi købe flere Mac-computere end nogensinde før hævder analytiker.

Skal man tro de nyeste analyser fra Piper Jaffray, så er Apples julesalg klar til at sætte ny rekord i år, hvis man ser på salg af Mac-computere.

Ifølge Piper Jaffray er salget i oktober 19 procent højere i år i forhold til samme måned sidste år. Stiger salget som ventet når vi når tættere på julen, så kan Apples vækst blive på mellem 23 og 28 procent i forhold til samme kvartal sidste år og det giver Apple et Mac-salg på op til 5,3 millioner enheder, hvilket er ny rekord.

Piper Jaffray regner med at Apple sælger mellem 5,1 og 5,3 millioner Mac-computere i julekvartalet. Wall Street forventer et salg på 5,2 millioner enheder og leverer Apple ikke det, så må vi forvente at aktien ryger lidt ned.

Via Appleinsider.

Læs også:

Apple klar med julegaveguide i Apple Store

© 2011, https:. All rights reserved.