Packard Bell OneTwo er ny konkurrent til iMac

Apples iMac får nu konkurrence fra verdens tyndeste alt-i-en-computer.

Packard Bell har frigivet en ny udgave af deres alt-i-en-computer, OneTwo.

Den nye PB OneTwo er ifølge producenten 65 procent slankere end sin forgænger og er dermed verdens tyndeste alt-i-en-computer. Sjovt nok vil Packard Bell ikke ud med hvor tynd den nye OneTwo er, så om den er tyndere end iMac, kan vi ikke vide med garanti.

PB OneTwo har blandt andet fire USB 2.0 porte, 2 USB 3.0 porte, 5-i-1 kortlæser, HDMI, stik til lyd ind og ud. Processoren i PB OneTwo er en  2. generations Intel Core- processor og grafikken er enten fra NVIDIA , AMD eller Intel, alt efter model. Grafikkortene understøtter fuld HD 16:9 skærm (1920 x 1080 opløsning).

Computeren leveres med trykfølsom 21,5″ eller 23″ display og har 5,1 Creative THX TruStudio PC audio med to x 2,5 W højttalere.

PB OneTwo er til salg med og uden trykfølsomt display. Vælger man det trykfølsomme display får man mulighed for at bruge Packard Bell TouchPortal, der giver brugeren mulighed for at trække og slippe yndlingsprogrammer samt til at arrangere rækkefølgen af programmer, foruden en helt ny TouchBrowser, de muliggør hurtig åbning af web-browseren. PB OneTwo har også adgang til TouchFriends, som forbinder til sociale medier som Facebook, Flickr eller YouTube, samt TouchMemo der indeholder en række vejr og kalender-widgets.

PB OneTwo er til salg fra december og koster fra 4.999 kroner.

 

© 2011, https:. All rights reserved.