Rygte: AirPlay Mirrroring og iMessage på vej til Mac OS X

Når Apple frigiver Mac OS X 10.8 til næste sommer er der flere nyheder fra iOS der finder vej tilbage til Mac.

Apple præsenterede Mac OS X 10.7 Lion på et event med titlen “Back to Mac” hvilket refererede til at Apple havde taget de bedste funktioner fra iOS og flyttet dem over på Mac.  Resultatet af det blev blandt andet Launchpad og full screen apps med gestures.

Når Mac OS X 10.8 frigives og muligvis før, kan flere funktioner være på vej fra iOS til Mac.

Ifølge nye rygter arbejder Apple på at understøtte AirPlay Mirrroring og iMessage på Mac OS X. Det er endnu uvist om iMessage bygges ind i iChat eller om vi skal have endnu et seperat program, som vi fik med FaceTime, der heller ikke er bygget ind i iChat.

Via 9to5Mac.

© 2011, https:. All rights reserved.