Rygte: Apple arbejder på 15″ MacBook Air

Måske smelter MacBook Pro og MacBook Air linien sammen i fremtiden.

Ifølge MacRumors er Apple allerede igang med at teste en ny ultratynd 15″ notebook. Testfasen skulle være så langt fremskredet at MacRumors mener at vi vil se lanceringen af den nye MacBook Pro/Air inden jul.

At Apple begynder at benytte MacBook Air-designet på deres MacBook Pro lyder bestemt ikke usandsynligt. Apple har tidligere kaldt MacBook Air for “fremtidens notebook”, og med MacOS X Lion og iCloud er behovet for et optisk drev efterhånden stærkt begrænset.

Det er dig mere sandsynlgit at der går noget tid, før vi ser den nye MacBook. Apple har netop opdateret deres MacBook Pro serie, hvilket gør det højst usansynlgit at en ny model vil finde vej til hylderne inden jul. Pro-serien plejer dog at blive opdateret et par gange om året, så en lancering i 1. kvartal 2012 kan sagtens finde sted.

MacBook Air serien blev sidst opdateret i sommers med to nye 11″ og 13″ modeller.

MacRumors

 

Læs også:

Apple frigiver ny MacBook Pro 

Ny Mac Mini og MacBook Air 

 

© 2011, https:. All rights reserved.