Rygte: Apple-fjernsyn skal laves hos Sharp

Apple ventes at præsentere et nyt Apple-fjernsyn i 2012.

Efter mange års rygter omkring et rigtigt Apple-fjernsyn, er der meget der tyder på at det skulle være klar i løbet af 2012.

Ifølge de nyeste rygter er det klar i midten af 2012 og skal produceres af Sharp og ifølge analytiker Peter Misek fra Jefferies, er konkurrenterne i færd med at forsøge at gætte på hvad Apple præsenterer, så de ikke bliver alt for forsinkede med deres egne kopiprodukter eller modsvar på Apples nyheder. Flere i branchen frygter nemlig at Apple vil overraske markedet på samme måde som man gjorde da man lancerede iPad og iPhone.

Om Apple får samme forspring på dette område er dog tvivlsomt, da fjernsynsmarkedet er mere udviklet end smartphone og tabletmarkedet var da Apple definerede områderne. Udover flere producenter der arbejder med Google TV-koncepter og Smart-TV-koncepter, så er der også flere som undersøger muligheden for at anvende Android. En analytiker forventer dog at Apple vil få et forspring på mellem seks og tolv måneder ved lanceringen af et Apple-fjernsyn.

Apple ventes at udnytte de nye muligheder der er med iOS og iCloud i et kommende Apple-fjernsyn, og måske endda lancere Apps og en App Store til et Apple-fjernsyn. Derudover har Apple den digitale assistent Siri, der kan blive revolutionen der fjerner de mange fjernbetjeninger og erstatter det af ægte stemmestyring.

Apple arbejder ifølge flere kilder tæt sammen med Sharp på andet end fjernsyn. Også iPad skærme, til Apples iPad 3 skulle blive produceret hos blandt andre Sharp, som har givet Apple en stor rabat på nye displays til iPad som følge af Apples enorme investeringer og engangement i Sharp.

Apples nye iPad 3 ventes ifølge Misek, at få en af Sharps nye IGZO (iridium, gallium, zinc) displays med en opløsning på 330ppi.  Tidligere rygter peger også på Sharp som en af Apples nye producenter, men i stedet for IGZO, så snakkes der om Dual LED Displays.

De nye Apple-fjernsyn skal i produktion i februar 2012, ifølge rygterne.

© 2011, https:. All rights reserved.