Rygte: Apple overvejer at droppe Mac Pro

Apples Mac Pro er ikke længere helt så populær som i gamle dage.

Mens store dele af den kreative branche skriger på nyheder omkring en ny Mac Pro, så skulle Apple overveje helt at droppe systemet i fremtiden.

Det er noget tid siden af Apple sidst opdaterede Mac Pro og noget tyder på at systemet måske slet ikke opdateres. Ifølge nye rygter skulle Apple have udviklet en ny Mac Pro, men siden i foråret har Apple diskuteret hvorvidt man skulle udsende maskinen eller droppe den.

Salget er nemlig faldende og muligvis er det ved at være tid til at sige farvel til den gamle arbejdshest, selvom der endnu er en del der stopper Apple i at tage dette valg. Det er nemlig ikke helt besluttet hvad man skal stille i stedet for Mac Pro til den kreative branche.

Nu hvor også Xserve er væk vil Apple, hvis de dropper Mac Pro, kun have en server-computer, nemlig Mac mini Server, og den vil den kreative branche nok mest bare grine af.

Er behovet for en Mac Pro faldet i takt med at Apples andre computere er blevet hurtigere og har fået eksempelvis Thunderbolt, eller vil der mangle en kraftig maskine til kreative professionelle hvis Apple dropper Mac Pro?

Skriv et indlæg nedenfor og fortæl os hvad du mener.

Via Appleinsider.

© 2011, https:. All rights reserved.