Rygte: Flere producenter leverer skærme til ny iPad

Samsung Electronics, LG Display og Sharp er ved at producere nye skærme til Apples kommende iPad.

Apple ventes at være klar med en ny iPad, muligvis enopgraderet iPad 2 eller måske en iPad 3 til marts.

Samsung Electronics, LG Display og Sharp er ved at producere skærme til Apples nye iPad. I sidste måned producerede de tre firmaet en million displays til en ny iPad til Apple, og i november forventes de at producere to millioner skærme. Fra december ventes TPK Holding og Wintek også at levere skærme til Apples kommende iPad.

Der er flere rygter ude om nye iPads. Nogle peger på at Apple vil lancere en opgraderet iPad 2 til marts mens en iPad 3 tidligst frigives til sommer. iPad 3 ventes at få en quad core A6-processor. Men Apple kan også vælge at frigive iPad 3 til marts og springe en mellemmodel over for at stå stærkest muligt overfor blandt andre den nye Asus Eepad Transformer Prime med Nvidias Tegra 3 quad core-processor, som allerede er blevet præsenteret.

Udover rygter om en iPad 3 er der også rygte om en ny iPad med en lidt mindre skærm. Ifølge flere rygter skulle Apple producere en iPad med en 7,85″ skærm.  AU Optronics (AUO) og LG Display har allere leveret test-produkter til Apple, ifølge Digitimes.

 

© 2011, https:. All rights reserved.