Rygte: iPhone 5 med større skærm og tykkere iPad 3

Ifølge nye rygter så bliver iPhone 5 højere, iPad 3 tykkere og MacBook Pro tyndere.

iLounge har skrevet en ægte rygtenyhed hvor de opremser en række de nyheder som de har hørt skulle blive ændret i 2012 i forbindelse med at Apple vil opdatere produktlinien. Rygterne er meget tynde og unuancerede og du skal derfor ikke tage dem for andet det de er, nemlig rygter.

Lidt tykkere iPad 3:

Nye rygter tyder på at Apple arbejder på en ny iPad 3 med dual LED Backlight.

Skærmene skulle levere langt bedre kvalitet og gøre det muligt for Apple at nå en opløsning på 2048 x 1536 pixels. De nye skærme skulle dog også gøre iPad 3 0,7mm tykkere end iPad 2, men tyndere end den originale iPad.

Højere iPhone 5:

Udover en tykkere iPad 3, så skulle Apple arbejde på en højere iPhone 5, som frigives til sommer.

Den nye iPhone 5 skulle få en 4″ skærm og på grund af den større skærm har Apple gjort iPhone 5 ca 8mm højere. Der er ikke nogle rygter omkring udseendet bortset fra at dråbedesignet er droppet og at den kommende iPhone 5 også ventes at få en metalramme.

Derudover forventes iPhone 5 at få en quad core A6-processor for at kunne konkurrere med blandt andet de nye smartphones og tablets med Tegra 3.

Tyndere MacBook Pro:

Sidst er der rygter omkring helt nye udgaver af MacBook Pro, der ventes præsenteret i 2012. De nye MacBook Pros ventes at blive tyndere og dermed for første gang i flere år få et helt nyt design. Om det så betyder mere MacBook Air-design eller noget helt nyt til Apples pro-notrebooks, vides ikke endnu.

Rygtet omkring nye MacBook Pros med helt nyt og tyndere design er tidligere omtalt i flere andre rygter, der også hævder at Apple vil ændre design på en del produkter i 2012. Blandt andet skulle Apple udvikle en tyndere 15″ MacBook Pro eller MacBook Air.

Via iLounge.

© 2011, https:. All rights reserved.