Rygte: iPhone 5 skulle være lanceret

Der var en del skuffelse fra Apple-fans i oktober, da iPhone 4S og ikke iPhone 5 blev præsenteret.

De fleste rygter pegede da også på at der både ville komme en iPhone 4S og en iPhone 5. Men det blev kun til en iPhone 4S, men Apple havde indtil få måneder før frigivelsen af iPhone 4S planer om at lancere iPhone 5. Det hævder en kilde til BusinessInsider.

Ifølge BusinessInsider var skærmen på den nye iPhone 5 på 4″ og enheden lignede de billeder der florerede på nettet. iPhone 5 skulle endda have haft Siri installeret, under navnet Assistant og havde også et 10 MP kamera ligesom der var planer om at frigive iPhone 5 i flere farver en sort og hvid med Liquid Metal coating.

Det fremgår ikke hvorfor Apple i sidste øjeblik skulle have trukket iPhone 5, men et rygte peger på at Steve Jobs ikke var tilfreds med skærmen på iPhone 5. Ifølge rygtet ville en iPhone 5 med større skærm end de andre iPhone, skabe fragmentering på iPhone-området.

Via Businessinsider.com.

 

© 2011, https:. All rights reserved.