Rygte: Nye MacBooks med NVIDIA-grafikkort

Apple ventes ifølge et nyt rygte af skifte til NVIDIA-grafik i de kommende MacBook Pros.

Apple har store planer for en række produkter i 2012. Apple ventes blandt andet at frigivet en ny MacBook Pro med nyt design.

De fælest rygter peger på at enheden bliver en del tyndere og muligvis kan der være tale om at Macbook Pro og Macbook Air smelter mere sammen. I hvert fald er der både rygte ude om en tyndere Macbook Pro og en Macbook Air med 15″.

Når de nye MacBook Pro’s lanceres i foråret 2012 ventes de at have NVIDIA’s grafikkort for første gang i flere år.

Årsagen til at Apple skifter tilbage til NVIDIA er utilfredshed med AMD efter at Apple havde forsøgt at basere den nyeste Macbook Air på en AMD Llano processor. NVIDIA var dog ikke i stand til at levere i større mængder og det har tilsyneladende fået Apple til at surmule.

Via SemiAccurate.

 

© 2011, https:. All rights reserved.