Samsung griner af Apple-fans

Se Samsungs nye reklame for Galaxy S II.

Samsung og Apple har en masse retssager kørende rundt om i verden og Apple beskylder blandt andet Samsung for at misbruge Apples design.

Nu skyder Samsung med skarpt mod Apple og Apples fans.

I en ny reklame for Galaxy S II forsøger Samsung at hænge Apple-fans ud som fanatikere. I en iPhone-kø fortæller en af de ventende Apple-fans, at han er for kreativ til at vælge andre smartphones end iPhone, ligesom man hører en bruger bekymre sig om hvordan han kan vide at han har opgraderet sin iPhone til en iPhone 4S når den ser ud som en iPhone 4.

Samsung argumenterer derudover for andre fordele ved Galaxy S II, skærmens størrelse i forhold til iPhone 4S og 4G, ligesom man ikke behøver stå i kø for at købe en Galaxy S II. Om manglen på kø så skyldes at ingen gider købe Samsungs plastik-klods, fortæller historien intet om 😉

© 2011, https:. All rights reserved.