Software skyld i batterifejl på iPhone 4S

Brugere med batteriproblemer på deres iPhone 4 og iPhone 4S har ikke ikke batterifejl eller fejl i andet hardware.

Fejlen der får visse batterier til at blive drænet hurtigt er nemlig softwarebaseret viser en ny test fra ZDNet.

Apple frigav iOS 5.0.1 i sidste uge for at fjerne batteriproblemet på en række enheder og hos de fleste brugere hjalp det, men i går måtte Apple så igen anerkende at der fortsat er en lille gruppe af brugere der har problemer med batteritiden på både iPhone 4 og iPhone 4S.

Ifølge ZDNet’s nye test er det muligt at flytte batteriproblemet fra en enhed til en anden, der ikke har problemet, ved at bytte backup. Dermed skulle det være helt klart, t det ikke er batteriet eller andet hardware, men blot en softwarefejl, som driller.

Via ZDNet.

Læs også:

Apple frigiver iOS 5.0.1

© 2011, https:. All rights reserved.