Vigtig komponent forsinker salg af iPhone 4S

Apples iPhone 4S er meget populær og i forbindelse med Black Friday blev den udsolgt i 75 procent af Apples butikker.

Udsolgt betyder for mange analytikere, at der er noget galt med produktionsledene og i stedet for at glæde sig over voldsom efterspørgsel, så kan de i stedet finde på at bekymre sig om årsagerne til at varer bliver udsolgt. For hvorfor have udsolgt af en vare man kunne sælge mere af?

Ifølge Appleinsider, har Ashok Kumar fra Rodman & Renshaw for hvorfor iPhone 4S var udsolgt i sidste uge. Ifølge ham har Apple problemer med en meget vigtig del i iPhone 4S, som muligvis driller producenterne og forhindrer at Apple kan producere så hurtigt som man gerne ville.

Kumar har dog ikke nogen information om hvilken del der driller Apples producenter og problemet er heller ikke værre end at iPhone 4S var tilgængelige i 70 procent af alle Apple Stores dagen efter Black Friday.

Men Kumar mener fortsat at produktionen vil være lettere nedsat i resten af julekvartalet.

Via Appleinsider.

© 2011, https:. All rights reserved.