VirnetX vil have forbud mod Apples produkter

Firmaet VirnetX har lagt sag an mod Apple for misbrug af en række VPN-patenter og udvider nu med en klage til ITC.

Fornylig lagde VirnetX sag an mod Apple for misbrug af en række VPN-patenter, som Apple muligvis misbruger i stort set alle sine produkter.

VirnetX kræver ifølge amerikansk ret tredobbelt erstatning for Apples misbrug af patenterne. At VirnetX kan det, skyldes at patent-misbrugere, der med vilje misbruger andres patenter, kan afkræves tredobbelt erstatning for at misbruge patenterne med vilje. Det til trods for at Apple ikke er blevet advaret af VirnetX forud for sagsanlægget.

At sagen går via ITC er normal praksis, da ITC er langt hurtigere til at behandle tvister end retsvæsenet. Denne praksis benytter Apple også selv i sine sagsanlæg mod konkurrenterne, heriblandt Samsung.

Tidligere er VirnetX’s sagsanlæg også gået ud over Microsoft og NEC, der har betalt store erstatninger.

 

© 2011, https:. All rights reserved.