Apple kan tjene mange penge på Android

Ifølge Kevin Rivette fra firmaet 3LP Advisors kunne Apple meget let tjene penge på Android og undgå flere retssager.

Apple skulle ifølge Rivette nemt kunne indkassere op mod ti dollars per solgt Android-enhed, hvis Apple lavede licensaftaler med producenter af enheder med Android samt fra Google, som udvikler Android.

Hvis Apple gjorde det ville man slippe for et voksende antal retssager med mange udgifter til jurister og sikre Apples aktionærer. Rivette mener nemlig at Apples mange sagsanlæg overfor konkurrenterne blot tvinger konkurrenterne til at producere sig uden om Apple og dermed undgå Apples patenter.

Og det er da også det Apple lader til at ville sikre, nemlig at ingen bruger Apples patenter. I den ny Steve Jobs biografi betegnede Jobs Android som et stjålet produkt og truede med atomkrig, så hvis ikke stemningen er radikalt bedre hos Tim Cook og resten af Apple, skal vi nok ikke forvente at Apple stopper før alle der, ifølge Apple, misbruger Apple-patenter, er tvunget helt ud af markedet.

Via Bloomberg.

© 2011, https:. All rights reserved.