Apple køber Anobit

Apple har købt et nyt firma.

Ifølge rapporter fra medier i Israel, er Apple køber af firmaet Anobit.

Det lille firma producerer blandt andet en DSP-chip til Flash-chips og selve handlen skulle være på mellem 400 og 500 millioner dollars og er dermed Apples dyreste handel i mange år. Så vidt vi kan vurdere er det faktisk den dyreste virksomhedshandel for Apple siden man overtog Steve Jobs og NEXT.

Apple skulle ifølge flere rygter også være ved at åbne et udviklingscenter i Israel.

Med opkøbet af Anobit, lader Apple til yderligere at forsøge at få en fordel overfor konkurrenterne ved selv at få direkte indflydelse på udviklingen af komponenter til nye produkter. Apple købte for få år siden chip-designer firmaet PA Semi, der udvikler og designer Apples A4 og A5-processorer.

Apple har endnu ikke selv bekræftet handlen men det lader til at Apple allerede er budt velkommen i Israel af Benjamin Netanyahu.

Via Calcalist.

© 2011, https:. All rights reserved.