Apple overvejer nye batterier

Apple vil muligvis udskifte batterier i bærbare computere og andet med nye og mere miljøvenlige batterier.

Apple har fået to nye patenter, der tyder på at Apple har planer om at afskaffe brugen af almindelige batterier og erstatte dem nye med brændselsceller.

Årsagen til at Apple vil forsøge sig med nye patenter er pudsigt nok en kombination af miljøvenlighed og innovation, men for første gang nogensinde, er Apple også meget politisk i en patentansøgning og skriver blandt andet om baggrunden for de nye patenter:

“Our country’s continuing reliance on fossil fuels has forced our government to maintain complicated political and military relationships with unstable governments in the Middle East, and has also exposed our coastlines and our citizens to the associated hazards of offshore drilling. These problems have led to an increasing awareness and desire on the part of consumers to promote and use renewable energy sources”.

De to patenter hedder Fuel Cell System to Power a Portable Computing Device og Fuel Cell System Coupled to a Portable Computing Device.

© 2011, https:. All rights reserved.