Apple udvider med nye lande

Apple har nu givet brugere i en række ny lande adgang til iTunes Store og så har 23 nye lande fået adgang til iPhone 4S.

En række lande i Sydamerika har fået adgang til at købe musik, film og bøger via iTunes Store.

I alt er der 16 ny lande: Argentina, Bolivia, Chile, Colombia, Costa Rica, den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru og Venezuela. Flere af landene har også fået adgang til iTunes Match, der også er klar i en række lande i EU, men ikke i Danmark.

Også salget af den populære iPhone 4S får et nyt boost, med Apples lancering af iPhone 4S i 23 nye lande. De 23 nye lande er: Bahrain, Brassllien, Chile, Egypten, Israel,  Malaysia, Jordan, Kuwait,Marokko, Peru, Filipinerne, Russland, Saudi Arabien, Sydafrika, Qatar, Taiwan, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, United Arab Emirates og Vietnam.

© 2011, https:. All rights reserved.