Appleforhandler sagsøger Apple

Fransk Apple-kæde sagsøger Apple.

Den franske Apple-kæde eBizcuss beskylder Apple for urimelig og unfair konkurrence.

Efter at Apple selv har åbnet en række Apple Stores i Frankrig, har eBizcuss været klemt på både pris og leverancer.

Ifølge CEO François Prudent fra eBizcuss, har man i løbet af året haft meget svært ved at levere MacBook Air, iPad 2 og iPhone 4S til kunderne da Apple har trukket leverancerne. Derudover skulle Apple også have stjålet erhvervskunder ved at underbyde eBizcuss.

Det har betydet en tilbagegang i salget med 30 procent i eBizcuss og derfor sagsøger man nu Apple. eBizcuss har 16 butikker i Frankrig, men er langt fra den eneste uafhængige butikskæde der kæmper med Apple.

En række forhandlere har gennem årene sagsøgt Apple for unfair konkurrence i forbindelse med åbningen af Apple Stores.

Via ifoAppleStore.

© 2011, https:. All rights reserved.