Camtasia 2.0 klar til Mac

Hvis du arbejder med undervisnings -eller instruktionsvideoer til web er Camtasia næsten uundværlig.

Det populære software til screencapture og redigering af instruktionsvideoer er blevet udgivet i version 2.0.

Camtasia 2.0 har fået en mere intuitiv brugerflade og har samtidig fået opgraderet videokvalieteten så de videoer du laver bliver endnu bedre. Udover at de bliver bedre er de 40 til 60 procent hurtigere at lave.

Sidder du med din egen private data og laver instruktionsvideoer kan det være rart at kunne fjerne personlige informationer, eksempelvis hvis man laver instruktionsvideoer til personlige programmer, som adressebøger eller netbanker og det er muligt med en ny “blur effect” i Camtasia 2.0.

Camtasia for Mac koster fra 94,50 Euro for en fuld licens og opgraderer du fra Camtasia 1.0 er  der rabat og Camtasia 2.0 koster 47,50 Euro.

 

© 2011, https:. All rights reserved.