Endnu et Siri-hack til iPhone 4

En hackergruppe fra Kina står bag en ny udgave af Siri til iPhone 4.

Det er tilsyneladende meget spændenede og vigtigt at få Siri til at køre på ældre enheder end iPhone 4S.

Det nyeste eksempel kommer fra en kinesisk hackergruppe CD-TEAM. H1Siri, som det nye hack hedder, skulle sikre at Siri er fuldt funktionel på iPhone 4, til trods for at Apple kræver en unik ID fra iPhone 4S for at Siri kan kommunikere med Apples servere.

I stedet menes H1Siri muligvis at benytte Siri Proxy via en tredjeparts-server. Ifølge vores oplysninger bør du være meget forsigtig med at installere H1Siri, da hackergrupper ikke nødvendigvis er trovædig, hacket er i strid med Apples betingelser samt at H1Siri sender personlige oplysninger til en tvivlsom ekstern server.

Det nye hack er tilgængeligt via Cydia.

© 2011, https:. All rights reserved.